link
ХУВААРЬ |
АГУУЛГА |
13:30-14:00 |
БҮРТГЭЛ |
14:00-14:10 |
НЭЭЛТ ШУТИС-ийн ҮТС-ийн захирал Ж.Туяацэцэг (док, дэд.проф) |
Чиглүүлэгч: Г.Төрмөнх, ҮТС, БШТСалбарын ахлах багш, доктор (Ph.D) |
|
14:10-14:25 |
Биоремедиацид ашиглах Rhodococcus-ийн төрлийн бактерийг ялган дүйх микробиологийн судалгаа Илтгэгч: Н.Тамир, Ж.Энхсаруул. Удирдагч: С.Дэлгэрмаа (Ph.D), ШУТИС, ҮТС, БШТС |
14:25-14:40 |
Хармаг жимсээр дарс исгэсэн судалгааны үр дүнгээс Илтгэгч: Э.Чингүүн. Удирдагч: С.Дэлгэрмаа (Ph.D), ШУТИС, ҮТС, БШТС |
14:40-14:55 |
Сарлагийн сүүн бүтээгдэхүүнээс уураг задлах идэвхтэй хөрөнгө гарган авах боломжийг судалсан үр дүнгээс Илтгэгч:магистрант Б.Нандинцэцэг, Удирдагч: Г.Оюундэлгэр (Ph.D), Б.Очирхуяг (Ph.D), Б.Батжаргал (Ph.D) МУИС, ШУС, БУС, БТ |
14:55-15:10 |
Үйлдвэрийн омог болгон ашиглах сүүн хүчлийн бактерийн судалгаа Илтгэгч: магистрант Э.Энхтөгс, Удирдагч: С.Дэлгэрмаа (Ph.D), ШУТИС, ҮТС, БШТС |
15:10-15:25 |
Lactobacillus-ын төрлийн зарим сүүн хүчлийн бактериудын өвчин үүсгэгч бактерийн эсрэг болон пробиотик шинж чанарын судалгаа Илтгэгч: магистрант М.Гэрэлт-Од, Удирдагч: Г.Оюундэлгэр(Ph.D) , Б.Батжаргал (Ph.D), МУИС, ШУС, БУС, БТ |
15:25-15:40 |
Хэрчлээст бивлэнцрийн үрнээс ялгасан актиномицетийн бактерийн эсрэг идэвхийн судалгааны үр дүнгээс Илтгэгч: магистрант А.Номин-Эрдэнэ, Удирдагч: Б.Даваапүрэв (Ph.D), Ж.Батхүү (Ph.D), МУИС, ХШУИС, ХБИТ |
15:55-16:20 16:00-16:20 |
ШИЛДЭГ ИЛТГЭЛ ШАЛГАРУУЛАХ Алкалоид тодорхойлсон хроматографийн судалгааны үр дүнгээс Илтгэгч: докторант Д.Золзаяа, Б.Амарсанаа (Ph.D) |
16:20-16:30 |
ХААЛТ, ГРУПП ФОТО |